Rijwerk Onderdelen voor Bergmann Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Bergmann machines

Bergmann

Bergmann is een Duits merk met een assortiment van wiel- en rupsdumpers. Elk type machine heeft zijn eigen kracht en unieke kwaliteit. De rupsdumpers van Bergmann staan bekend als echte krachtpatsers die onder de zwaarste omstandigheden kunnen werken. Het familiebedrijf houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen en produceren van machines. Kenmerken van deze machines zijn de uitstekende stabiliteit, hoog gebruiksgemak en lange levensduur.


Ben je net goed bezig met je werkzaamheden, valt je machine stil. Dit kan al gebeuren wanneer er slechts één rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dit natuurlijk zo snel en goed mogelijk opgelost hebben. Verhoeven Rijwerk staat voor je klaar. Wij beschikken over een grote voorraad alternatieve rijwerk onderdelen met daarbij een snelle levering. Doordat wij alles direct op voorraad hebben, kun jij weer snel aan het werk.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen, zoal rubbertracks? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien nodig op afmeting rubbertrack. De juiste onderdelen in huis? Dan is het tijd voor de revisie van het rijwerk. Onze deskundigen willen je hier graag bij helpen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om dit geheel zelf aan te pakken. Aan jou de keuze. Wil je hier meer over weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek