Rijwerk Onderdelen voor Bens Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Bens rupsdumpers

Bens

De rupsdumpers van Bens waren jarenlang samen met Kubota onderdeel van het Japanse merk Canycom. In 2013 heeft Canycom besloten om de compacte rupsdumpers voortaan onder eigen merknaam aan te bieden. Sindsdien heten de BENS rupsdumpers, Canycom.

Het is mogelijk dat jouw rupsdumper stil komt te staan. Heel erg vervelend, want hier had je met je planning niet op gerekend. Het is noodzaak dat dit snel en goed wordt opgelost. Het is mogelijk dat er een onderdeel van het rijwerk stuk is. Verhoeven Rijwerk kan je hier bij helpen. Wij beschikken over een ruime voorraad aan vervangende rijwerk onderdelen speciaal voor jouw machine. Ook garanderen wij een snelle levering.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar alternatieve rijwerk onderdelen, zoals rubberpads, boven- of onderrollen of rubbertracks? Gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina. Zoeken kan op merk & type, op OEM-nummer of op afmeting rubbertrack. Eenmaal de juiste onderdelen in handen? Dan kun je nu de keuze maken of je zelf de revisie van het rijwerk gaat uitvoeren of dat wij dit van je overnemen. Onze specialisten staan voor je klaar. Wil je meer weten of heb je vragen? Laat het ons dan vooral weten.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij