Rijwerk Onderdelen voor Backhus Machines | Verhoeven Rijwerk
Rubberpads Verhoeven Rijwerk

Rijwerk onderdelen voor Backhus machines

Backhus

Backhus is ’s werelds grootste fabrikant van speciale compostmachines. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van deze machines. Met meer dan 1000 machines die in gebruik zijn is Backhus een toonaangevende fabrikant en een veelgevraagde partner in internationale recyclingprojecten. 90% van de machines is gemaakt voor de export. De machines zijn geproduceerd met hoge materiaalkwaliteit, geavanceerde constructie en hoge draaiprestaties.

Bij het maken van compost is tijd geld en daar speelt Backhus slim op in. Het merk streeft voortdurend naar excellentie en integreert slimme technologie en innovatieve mechanica in al hun draaiers om de gebruiker te helpen betere compost te maken. Zwad- en rijstrookgeleiders, hydraulische rupsschoonmaakmachines en panoramische cabines zorgen samen voor gebruiksgemak.

Om geen tijd en dus geen geld te verliezen is het belangrijk dat jouw Backhus snel weer gemaakt kan worden wanneer deze defect is. Dit kan voorkomen wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Je wilt dan snel weer aan de slag met jouw machine. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk genoeg alternatieve rijwerk onderdelen direct op voorraad. Hierdoor kunnen we snel leveren en zorgen wij ervoor dat je snel weer aan de slag kunt!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor jouw machine, bijvoorbeeld naar sprockets, kettingen of rubbertracks? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer of indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Doordat wij snel kunnen leveren, kun je vlot starten met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit door ons uit handen te laten nemen. Wij nemen de rijwerkrevisie graag van je over. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vragen? Onze specialisten denken graag met je mee. Neem vooral contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek

Ik zoek onderdelen voor het model

Mijn machine staat er niet bij