Rijwerk Onderdelen voor Avant Tecno Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor Avant Tecno machines

Avant Tecno

De ontwikkeling van Avant Loaders begon bijna 30 jaar geleden. De ingenieurs van Avant hadden al ruim tien jaar ervaring in het ontwikkelen van verschillende soorten landbouwmachines. Ze merkten dat er voor één van de zwaarste klussen op koeienbedrijven, de kuilverdeling in stallen, geen goede en kosteneffectieve machines beschikbaar waren. Vanuit dit oogpunt is de eerste Avant ontstaan: de schranklader, uitgerust met een benzinemotor van 11 pk, die in 10-15 minuten, tweemaal per dag, 365 dagen per jaar voer kon verdelen over 50-80 koeien. Een taak die voorheen met kruiwagen en schep werd gedaan.

Door de jaren heen heeft het merk zich altijd gericht op productontwikkeling. Inmiddels heeft Avant een breed assortiment knikladers. Deze machines zijn inzetbaar bij terreinonderhoud, wegenbouw, paardenstallen, landschapsarchitectuur en meer. De Avant knikladers worden ontwikkeld met de wens van de gebruiker in het achterhoofd. Dit zorgt voor een divers aanbod van machines. De laders worden geproduceerd in een moderne fabriek in Finland.

Helaas kan het gebeuren dat er een rijwerk onderdeel van jouw Avant kniklader kapot gaat. Dit is erg vervelend want hierdoor vallen er werkzaamheden stil. Je wilt dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig heeft Verhoeven Rijwerk voldoende vervangende rijwerk onderdelen, zoals rubbertracks en voorwielen, die we direct uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je snel weer operationeel bent.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Zoek de benodigde rijwerk onderdelen direct in bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Door onze snelle levering kun je vlot aan de slag met de revisie van jouw rijwerk. Echter is het ook mogelijk dit door ons te laten uitvoeren. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Wil je hier meer over weten of zijn er andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek