Rijwerk Onderdelen voor AUSA Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven rijwerk

Rijwerk onderdelen voor AUSA machines

AUSA

De geschiedenis van AUSA is een succesverhaal. Het begon allemaal met de droom van vier vrienden, die het bedrijf in 1956 hebben opgericht vanwege hun liefde voor motoren, met een gedeelde ambitie die het bedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is, het verkopen van compacte industriële voertuigen in 90 landen, op 5 continenten en met een netwerk van 500 dealers. AUSA is bekend als wereldwijde fabrikant van compacte industriële machines voor grondverzet en wegonderhoud.

In 1961 vond er een verandering plaats binnen het bedrijf. Met een duidelijke toekomstvisie werd besloten het bedrijf opnieuw uit te vinden en dumpers te gaan produceren voor de bouwsector. AUSA heeft dit voertuig populair gemaakt en mensen begonnen naar deze producten te verwijzen met de generieke naam "ausa". Jaren later leidde de innovatieve geest van het bedrijf tot een nieuwe mijlpaal met de introductie van de eerste terrein vorkheftruck ter wereld. Door de jaren heen zijn er nog diverse machines aan het assortiment toegevoegd waaronder een reeks compacte verreikers.

Het kan voorkomen dat jouw AUSA dumper of verreiker defect is. Dit is vaak het geval wanneer er een rijwerk onderdeel kapot is. Dit is natuurlijk erg vervelend want stilstaan kost geld. Je wilt dan zo snel mogelijk weer aan het werk. Gelukkig ben je dan bij Verhoeven Rijwerk aan het juiste adres. Wij hebben altijd voldoende alternatieve rijwerk onderdelen op voorraad.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen zoals bijvoorbeeld rubbertracks of spanunits? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan direct op afmeting rubbertrack maar ook op merk & type of op OEM-nummer. Wij zorgen ervoor dat je de gewenste producten snel in huis hebt. Hierdoor kun je direct beginnen met het vervangen van kapotte onderdelen. Liever niet zelf aan het werk? Wij nemen de rijwerkrevisie graag voor je uit handen. Hier meer over weten of andere vragen? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek