Rijwerk Onderdelen voor ATN Machines | Verhoeven Rijwerk
Rijwerk rubbertrack

Rijwerk onderdelen voor ATN hoogwerkers

ATN

ATN is een Frans merk dat bekend staat om een rijk assortiment aan hoogwerkers. Het bedrijf is opgericht in 2000 in Tonneins (Zuidwest-Frankrijk) met als doel een nieuw product te ontwikkelen in de sector van hoogwerkers: een op rails gemonteerde verticale mast genaamd PIAF. De oprichters profiteren van wereldwijde erkenning, aangezien zij aan de oorsprong liggen van de uitvinding van de verticale mast op wielen, ontworpen aan het begin van de jaren 90: de Toucan.

Begin 2000 ontwikkelde ATN haar assortiment hoogwerkers in verschillende hoogtes, op wielen of op rupsen. De filosofie van het bedrijf is duidelijk: we ontwerpen en bouwen machines die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten: de verhuurbedrijven. Het team van ervaren en hoogopgeleide ingenieurs verbeteren en breiden het assortiment voortdurend uit. Dankzij hun ontwerp hebben ATN hoogwerkers eenvoudig onderhoud, waardoor verhuurbedrijven geld kunnen besparen en het meeste uit hun apparatuur kunnen halen.

Het kan voorkomen dat jouw ATN hoogwerker defect is. Dit is erg vervelend want dan kun je jouw werkzaamheden niet uitvoeren. Dit kan gebeuren wanneer bepaalde rijwerk onderdelen kapot zijn. Gelukkig kan Verhoeven Rijwerk snel vervangende onderdelen leveren. Wij hebben namelijk voldoende voorraad in onze magazijnen van onder andere voorwielen, kettinggeleiders of rubbertracks.

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Op zoek naar rijwerk onderdelen voor jouw ATN hoogwerker? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer en indien van toepassing op afmeting rubbertrack. Wanneer je de juiste producten in huis hebt kun je zelf de revisie uitvoeren. Maar indien gewenst kunnen wij dit ook voor je uit handen nemen. Wil je hier meer over weten of heb je andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op!

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek