Rijwerk Onderdelen voor Åkerman Machines | Verhoeven Rijwerk
Verhoeven Rijwerk stalen track

Rijwerk onderdelen voor Åkerman graafmachines

Akerman

AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad bouwden de eerste graafmachine in 1939 in Zweden. In 1945 bouwde AB Landsverk zijn eerste graafmachine. In 1962 werd de eerste hydraulische graafmachine geïntroduceerd door Åkerman en Verkstad, terwijl een paar jaar later Landsverk ook een hydraulische graafmachine lanceerde. In 1972 kwamen deze drie partijen bij elkaar. De producties van machines door Landsverk werd overdragen aan AB Åkerman Gjuteri & Mekaniska Verkstad. Na het jarenlang bouwen van graafmachines begonnen Åkerman ervaren ingenieurs in 1997 onder een nieuw merk, Volvo, te werken.

Het kan soms lastig zijn de juiste onderdelen te vinden voor jouw Åkerman machine. Gelukkig kunnen wij je bij Verhoeven Rijwerk helpen aan vervangende rijwerk onderdelen. Wanneer je machine stil staat wil je dit zo snel mogelijk oplossen zodat je vlot weer aan het werk kan. Alternatieve rijwerk onderdelen hebben wij altijd direct op voorraad en zijn snel leverbaar. Wij zorgen er voor dat je in een oogwenk weer operationeel bent!

Verhoeven Rijwerk onderdelen

Heb je bijvoorbeeld rubbertracks of onderrollen nodig? Gebruik dan bovenstaande zoekbalk om de juiste producten te vinden. Zoeken kan op drie manieren: op merk & type, op OEM-nummer, of indien van toepassing op afmeting rubbertrack.

Je kunt natuurlijk zelf de revisie van je rijwerk uitvoeren, echter is het ook mogelijk dit uit handen te geven. Onze specialisten gaan graag met jouw machine aan de slag. Meer weten of andere vraagstukken? Neem dan vooral contact met ons op.

Vind hier je rijwerk onderdelen!

Zoek