Welke rubberpads heb ik nodig voor mijn… | Verhoeven Rijwerk
Rubberpads Verhoeven Rijwerk

Welke rubberpads heb ik nodig voor mijn graafmachine?

Kleine machines met rupsonderstel hebben vaak een onderstel met rubbertracks. Bij grotere machines worden stalen kettingen gebruikt. Hier kunnen rubberpads op worden gemonteerd.

Verhoeven Rijwerk heeft verschillende soorten rubberpads die op een ketting of rupsplaten gemonteerd kunnen worden. Rubberpads dienen als uitstekend alternatief voor stalen rupsplaten om bodembeschadiging te voorkomen.

Alle rubberpads van Verhoeven Rijwerk zijn van het merk VemaTrack en worden individueel gevulkaniseerd met een metalen kern. Ze zijn beschikbaar voor machines van 2 tot 25 ton. Het rubber dat gebruikt wordt in de pads is van Japanse OEM-kwaliteit.

Bestel rijwerk onderdelen

Verschillende soorten rubberpads

rubberpads

VemaTrack biedt verschillende soorten rubberpads, die elk op een andere manier worden gemonteerd en die geschikt zijn voor verschillende werkzaamheden.

  • VemaTrack chain-on rubberpads: worden direct op de ketting gemonteerd. Deze pads zijn een duurzame oplossing en zijn geschikt voor intensief gebruik.
  • VemaTrack bolt-on rubberpads: worden op de rupsplaten geschroefd. Deze pads zijn een uiterst duurzame oplossing voor intensief gebruik. Bolt-on pads zijn eenvoudig te (de)monteren, waardoor je machine inzetbaar is voor diverse ondergronden. De bolt-on pads zijn vastgeschroefd op de rupsplaat en zijn hierdoor beter bestand tegen zwaardere omstandigheden.
  • VemaTrack clip-on rubberpads: worden om de plaat heen geklemd. Deze pads zijn meestal een goedkopere optie en in vergelijking met bolt-on pads snel te (de)monteren. Clip-on pads kunnen op bestaande platen gemonteerd kunnen worden.

Ben je op zoek naar pads voor asfalteermachines of freesmachines, dan zijn road pads een betere optie.

  • VemaTrack rubberen road pads: het rubber wordt rechtstreeks op een stalen rupsplaat gevulkaniseerd. Road pads zijn een uiterst duurzame oplossing en zijn geschikt voor intensief gebruik.
  • VemaTrack Polyurethaan road pads: het polyurethaan wordt direct op de rupsplaat gegoten. Dit materiaal is extreem slijtvast, geschikt voor zware machines, heeft een grote veerkracht én is bestand tegen bijvoorbeeld oliën, benzine en smeervetten.

Meer informatie over rubberpads

Je leest meer op de pagina over rubberpads. In de folder over rubberpads lees je ook wat de maatvoeringen zijn. Wil je weten welke pads jij nodig hebt voor jouw machine of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Vul het contactformulier in