Verhoeven rijwerk home

Verhoeven Rijwerk: De specialist voor al je rijwerk onderdelen

Rubbertracks Verhoeven rijwerk
Rubbertracks
Sprockets Verhoeven rijwerk
Sprockets & segmentgroepen
Onderrollen en bovenrollen Verhoeven rijwerk
Onderrollen & bovenrollen
Voorwielen Verhoeven rijwerk
Voorwielen
Kettingen Verhoeven rijwerk
Kettingen
Rupsplaten Verhoeven rijwerk
Rupsplaten
Spanunits Verhoeven rijwerk
Spanunits
Kettinggeleiders Verhoeven rijwerk
Kettinggeleiders
Rubberpads Verhoeven rijwerk
Rubberpads
Bouten & moeren Verhoeven rijwerk
Bouten & moeren
Complete rijwerken Verhoeven rijwerk
Complete Rijwerken

Meest gezochte merken

De rijwerk onderdelen van Verhoeven Rijwerk zijn uitwisselbaar met originele onderdelen. Zo passen deze onderdelen altijd op jouw machine.

Takeuchi rijwerk onderdelen
Kubota rijwerk onderdelen
Hitachi rijwerk onderdelen
Wacker Neuson rijwerk onderdelen
Caterpillar rijwerk onderdelen
Yanmar rijwerk onderdelen
Bobcat rijwerk onderdelen
Case rijwerk onderdelen
Doosan rijwerk onderdelen
Hyundai rijwerk onderdelen
IHI rijwerk onderdelen
JCB rijwerk onderdelen
Kobelco rijwerk onderdelen
Komatsu rijwerk onderdelen
Liebherr rijwerk onderdelen
New Holland rijwerk onderdelen
Orenstein & Koppel rijwerk onderdelen
Pel-Job rijwerk onderdelen
Shantui rijwerk onderdelen
Sumitomo rijwerk onderdelen
Terex rijwerk onderdelen
Volvo rijwerk onderdelen

Plan jouw gratis rijwerkcheck

1 2 3

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis rijwerkcheck aan via de knop hieronder! Nadat je jouw gegevens hebt verzonden wordt er snel contact met je opgenomen door één van onze rijwerk specialisten.

De rijwerkspecialist stelt nog wat aanvullende vragen en plant daarna samen met jou de rijwerkcheck in.

Rijwerkcheck afspraak

Visuele inspectie & inmeten

De rijwerkspecialist komt bij jou op locatie langs om de machine te inspecteren en in te meten. Hij kijkt ten eerste of er zichtbare slijtage te zien is; vervolgens controleert hij het rijwerk op diverse punten:

  • Inspectie van de ketting
  • De staat van het sprocket en de positie van het voorwiel
  • Kwaliteit van de boven- en onderrollen en de conditie van de rupsplaten
Rijwerkcheck Verhoeven Rijwerk

Vrijblijvende aanbieding op maat

De rijwerkspecialist heeft na de inspectie een lijst met gemeten slijtwaarden. Hij gaat hiermee aan de slag om een (vrijblijvende) offerte voor jou op maat te maken. We laten graag aan je zien dat de grootste rijwerk partij ook de meest voordelige kan zijn.

*Uiteraard mag je ons ook altijd bellen om de rijwerkcheck in te plannen.

Verhoeven Rijwerk inmeten

Trotse importeur van VemaTrack & Berco

Verhoeven Rijwerk levert de rijwerk onderdelen van Berco en VemaTrack. Het Italiaanse merk Berco staat al decennialang op nummer één wat betreft rijwerk onderdelen.

VemaTrack is ons eigen rijwerk merk. Kies je voor VemaTrack dan profiteer je van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Én je hebt de keuze uit een ontzettend breed assortiment!

Verhoeven

Persoonlijke service en jarenlange ervaring

Wist je dat Verhoeven Rijwerk al meer dan 60 jaar bestaat? Net na de tweede wereldoorlog startte grondlegger Tinus Verhoeven een revisiebedrijfje op om machines te verkopen en repareren. Het oplassen van rijwerk onderdelen behoorde toen tot de dagelijkse werkzaamheden.

Onze geschiedenis

Nieuws

Revisiemoment voor rijwerk ook benutten voor andere onderhoudsklussen

“Waar ga ik naartoe als ik rijwerk onderdelen nodig heb?” “kan ik mijn rijwerk daar ook laten monteren?” “Is het mogelijk om de aandrijving,...

Een rijwerkrevisie uitvoeren: wat komt er allemaal bij kijken?

Het goed onderhouden van de onderwagen is essentieel voor de levensduur van je bulldozer of graafmachine. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit is...

Op zoek naar een onderdeel voor jouw rijwerk?

Zoek

"Ook worden onze machines om de zoveel tijd op slijtage gecheckt, dit is net dat stukje éxtra service dat Verhoeven Rijwerk biedt."

Van Werven Verhoeven rijwerk

Van Werven infra & recycling

‘Het contact met Verhoeven Rijwerk is heel toegankelijk. Dit komt omdat zij hun relaties zeer goed onderhouden en jarenlang ervaring hebben in dit vak. Ook worden onze machines om de zoveel tijd op slijtage gecheckt, dit is net dat stukje éxtra service dat Verhoeven Rijwerk biedt. Wat betreft het samenspel tussen Verhoeven en de vertegenwoordigers, dit is in één woord ‘perfect’. De samenwerking verloopt bijzonder soepel waardoor het voor ons gemakkelijk wordt om overeenkomsten met Verhoeven en zijn vertegenwoordigers aan te gaan, omdat het heel vertrouwd voelt. We zijn erg tevreden en we kijken ernaar uit om nog vele jaren met deze onderneming samen te werken.'

"De monteurs zijn altijd erg bekwaam en gaan zorgvuldig te werk."

Heezen Verhoeven Rijwerk

Sloop en Grondwerken M. Heezen B.V.

‘De reden dat wij terecht zijn gekomen bij Verhoeven Rijwerk is toch vooral omdat zij dichtbij onze onderneming zitten. We hebben toen voor dit bedrijf gekozen en hebben ondertussen al een aantal jaren een fijne samenwerking met Verhoeven Rijwerk. Over de servicemonteurs zijn we zeker te spreken. De monteurs zijn altijd erg bekwaam en gaan zorgvuldig te werk. Hier hebben wij niets op aan te merken, dit gaat iedere keer naar wens.‘

"Verhoeven Rijwerk zorgt steeds voor een snelle service en is ook altijd bereid om te helpen"

Bredi Verhoeven Rijwerk

Bredi B.V.

‘Al vanaf het begin nemen wij producten af bij Verhoeven Rijwerk. Ik ben bij dit bedrijf terecht gekomen door een tip van een vertegenwoordiger. De prijs en kwaliteitverhouding van de producten die zij leveren sprak mij direct aan. De samenwerking met Verhoeven Rijwerk loopt al meer dan 7 jaar zeer vloeiend. Als ik onderdelen nodig heb bestel ik deze voor 15:00u en heb ik ze direct de volgende dag in huis. Deze service is eigenlijk gewoon perfect. Verhoeven Rijwerk zorgt steeds voor een snelle service en is ook altijd bereid om te helpen. Ik weet dat ik altijd terug kan vallen op Verhoeven Rijwerk wanneer ik bepaalde vragen heb waar ik zelf niet uit kom. Dit zorgt voor een vertrouwd gevoel. Het is iedere keer fijn om zaken te doen met dit bedrijf.’

Onze rijwerk specialisten

Onze medewerkers zijn opgeleid tot ware rijwerk specialisten. Ze worden continu bijgeschoold en zijn op de hoogte van de beste en meest veilige werkmethodes. Daardoor profiteer je in alle situaties van de ervaring van onze gespecialiseerde vakmensen, bij rijwerkinspecties, onderhoud en revisies.

Ons rijwerk team is het hele jaar door operationeel om het onderhoud aan jouw graafmachine snel uit te kunnen voeren. Je bent bij ons altijd zeker van grondige inspecties, betrouwbare reparaties en een gedegen advies.